top of page

Covid-19

11062b_916fd2b8dded4145b8bd7a39c851e2b8~

Tijdens de pandemie werkten leden van Psychologie & Society samen met de Hogere Gezondheidsraad (Federale Overheidsdienst Volksgezondheid) om aanbevelingen op te stellen voor de autoriteiten over de impact van covid-19 op de geestelijke gezondheid.

Bekijk het laatste rapport. 

people walking in a shopping mall_edited

Covid-19 crisis onderstreepte meer dan ooit het belang van interdisciplinaire samenwerking tussen verschillende academische disciplines.

 

Motivatie-, gezondheids-, sociaal en klinisch psychologen dragde bij door, ten eerste, het versterken van het motivationeel draagvlak van maatregelen via wervende communicatie. Ten tweede, door het adviseren van maatregelen die proportioneel zijn ten opzicht van het risiconiveau waarin we ons bevinden om zo psychische en motivationele belasting te beperken en, ten derde, andere disciplines te attenderen op de noodzaak van steunmaatregelen en initiatieven ter versterking van de motivatie en mentale gezondheid.

Bekijk dit project hier. 

Psy & Corona Projecten
 

Het Onthullen van het Verleden, Het Vormgeven van de Toekomst

Welkom bij de archieven van de opmerkelijke reis van Psy & Society tijdens de pandemie met ons initiatief, "Psy & Corona". Hoewel deze projecten nu deel uitmaken van onze geschiedenis, getuigen ze van onze toewijding aan psychisch welzijn tijdens uitdagende tijden.

Reflecties op het Verleden In deze toegewijde ruimte herbeleven we de impactvolle projecten en verslagen die ons werk tijdens de pandemie hebben bepaald. Van het begrijpen van de psychologische effecten van COVID-19 tot het bieden van ondersteuning en inzichten, hebben deze inspanningen een cruciaal hoofdstuk gemarkeerd in onze gezamenlijke geschiedenis.

Dank u voor het verkennen van ons verleden terwijl we doorgaan met het vormgeven van onze toekomst.

Covid-19

Belangrijke Onderwerpen Verkennen: Van Vaccinatie Succes tot Psychologische Inzichten

Duik in onze Rapporten

Psychology & Corona

Verken ons archief.

Praktische rapporten over specifieke onderwerpen

Conceptuele modellen

Pers en mediaberichten

Verslagen gesteund door de expertengroep 

Rapporten over de motivatiebarometer

bottom of page